Начало ЗА ДОМА Напръсках, изчаках 15 минути, избърсах с парцала за пода и НЕ повярвах...

Напръсках, изчаках 15 минути, избърсах с парцала за пода и НЕ повярвах на очите си! Толкова чисти и бели, направо са като нови!

941
Сподели

Вижте как може да почистите фугите между плочки с използване на този естествен почистващ препарат! Няма да повярвате на очите си! Вашите подови настилки ще изглеждат толкова чисти, направо като нови! Опитайте!

Всяка домакиня знае колко трудно е да се поддържа къщата си чиста и безупречна всеки ден.

Но най-лошото е, че не винаги усилията им не им дават очакваните резултати. Тази ситуация е още по-сигурна, когато става дума за почистване на подовата настилка.

Как може да бъде чиста фугиращата смес между плочките, когато сте опитали всичко и все още нищо не работи или ако работи отнема много време?

Можете да прекарате целия ден, като почиствате всяко място в банята и подовата настилка в кухнята, но мръсотията не изчезва.

Тези места обикновено са най-замърсените у дома! Именно затова тези места са по-трудни за почистване.

Знаем много добре, че хигиеничната баня и кухня са равностойни на по-добро здраве и по-малък риск от болести. Ето защо се стремим да почистваме от време на време тези места в къщата, за да премахнем микробите и бактериите.

Съответно индустриите са установили, че нещото, което може да генерира милиони печалби, е почистващите продукти. Тези продукти обаче често са скъпи и празни за кратко време, така че трябва да купувате още и още. Освен това те са направени от много химикали, които излагат на риск здравето ни.

Ето защо винаги препоръчваме да използвате естествени приспособления за почистване.

Трябва да научите как може да бъде чиста фугиращата смес между плочки, ако използвате естествени почистващи средства. Те са много по-евтини и не притежават токсични вещества за тялото. Ето как подготвите естествени средства и ще видите как може да фугите да са идеално чисти. Вече няма да се притеснявате за естетическия облик на вашата кухня и баня, както и за здравните рискове.

Вижте как може да се използва чистата фугираща смес между плочките

Съставки:

Сода бикарбонат (½ чаша).

Лимонов сок (½ чаша).

Бял оцет (½ чаша).

Вода (5 литра).

Подготовка и употреба:

Първоначално трябва да разтворите натриевия бикарбонат в 5 литра вода. След като се разтвори, добавете лимоновия сок и разбъркайте отново. Сега, продължете с добавянето на бял оцет, който ще генерира доста пяна и когато това се случи, не се страхувайте, това е напълно нормално.

След това сипете сместа в спрей-бутилка, за да пръскате по-лесно.

Това, което остава да се направи, е да напръскате с това вещество в банята и в кухнята. Главно се фокусирайте върху замърсени или мухлясали плочки и фугите между тях. Оставете да действа за около 30 минути преди почистване. Накрая използвайте гъба или четка и почистете плочките. Ще видите как мръсотията изчезва пред очите ви и как може фугите да са чисти.

С този мощен почистващ препарат за дома можете да сте сигурни, че премахвате всички микроби и бактерии. Но преди всичко ще направите банята си и кухненския под безупречен, с несравним и блестящ блясък. Това вещество може да се използва и за други части на банята, както и в тоалетната. Резултатът винаги ще бъде същият, независимо къде го използвате.

Не продължавайте да харчите парите си за почистващи продукти, които застрашават вашето здраве и това на вашето семейство. Използвайте този невероятен домашен почистващ препарат и никога няма да го съжалявате.

Ако смятате, че тази информация може да бъде полезна за вашите приятели, не я пазете за себе си. СПОДЕЛЯЙТЕ и помогнете на другите да се възползват от тази ефективна формула.

 

Източник: zajenata.bg