Начало КЛЮКАРНИК Ето ги седем от най-добрите къмпинги у нас

Ето ги седем от най-добрите къмпинги у нас

432

Къмпинг местата в България са малко, а кусурите – много. Повечето са живописни, но стари и занемарени. През последните години се появиха нови места с по-добри условия, а някои стари се реновират.

От там правят уговорката, че къмпинг условията у нас бавно се подобряват, но все още доста красиви места имат вид на бивак, а не на чист и уреден къмпинг с всички елементарни удобства.

Къмпинг Зора, Обзор е описан като новоизграден, чист и уреден. Но ако търсите по-диво място до плажа – не е това.

Къмпинг „Космос“, Дуранкулак – там плажът е дълъг и красив. Простор и спокойствие. Ако търсите това, тук го има. Условията са „стар соц“.

Къмпинг зона „Арапя“ – има стар и нов къмпинг и множество опции за бунгала. Живописен залив, но все по-застроен.

Къмпинг Св. Георги, с. Топола – това е комплекс с хотел и къмпинг. Мястото е живописно. Плажът хубав. Условията са добри.

Глемпинг зона „Гора“ – първият „глемпинг“ на нашето море – палатки с легла и лек лукс. Условията са добри, но не „върха“.

Къмпинг „Якото Място“, с. Лозенец – нов къмпинг, направен с хъс и любов. Условията са добри, но мястото не е на самия плаж.

Къмпинг Южен Бряг, бивш „Градина“ – чудно място с як пясъчен плаж и гора, което беше занемарено с годините – високи цени, стара база. От скоро условията са подобрени. Обещават да го реновират изцяло. Има потенциал за развитие.