Начало КЛЮКАРНИК Ето колко е пораснала дъщерята на Сашка Васева-Голяма красавица е станала, но...

Ето колко е пораснала дъщерята на Сашка Васева-Голяма красавица е станала, но защо си е обръснала веждите

617
Сподели

Дъщерята на Сашка Васева с обръснати вежди, малката Христина-Елена шашна гостите на майка си

Сашка Васева не успя да шашне гостите си си в „Черешката на тортата” с кулинарни умения. Шашна ги дъщеря й с обръснатите си вежди.

Не само участниците в кулинарното предаване, а и зрителите останаха учудени от визията на 9 годишното хлапе.

Което се появи на вечерята да попее на поканените.

Христина-Елена изпълни част от песента на Паша Христова „Една българска роза”, но Денди, Гери Турийска , Константина Живова и Dее не повярваха на очите си. Взираха се в лицето на дъщерята на Дупннишката мадона и се чудеха защо е с обръснати вежди.

От вежливост никой не посмя да попита каква е истинската причини синеоката госпожица да е с половин вежди. Това направи майка й. Която тайно споделила със светския хроникьор Денди, с когото са близки, че в семейството се разразил голям скандал.

Повод за семейната кавга станали именно обръснатите вежди на третокласничка. Баща й Христо се скарал със Сашка защо е допуснала това да се случи.

Истината обаче била, че Христина-Елена не била питала мама. Видяла модел с такива вежди в списание и сама се решила на експеримента.

 

 

 

 

 

 

 

 

Не се знае дали хлапето е доволно от това как изглежда и дали ще продължи тайно да експериментира. Но семейството й се утешава, че все пак космите ще израснат отново, предават от електронното издание hotarena.net

От малка на Христина-Елена й е вляла муха в главата и единствената й мечта е да стане модел. Преди известно време момиченцето засне първа фотосесия. От модна агенция я харесали, а майка й я подкрепила. Даже присъствала на снимките.