Начало КЛЮКАРНИК Не приличат на себе си: 8-те най-тежки пластични операции, направили хората да...

Не приличат на себе си: 8-те най-тежки пластични операции, направили хората да приличат на кукли (снимка)

490

Модата с пластични операции отдавна владее света, но най-често се използва за поправяне на някои недостатъци или комплекси, но и за задоволяване на лични нужди.

Често се правят пластични операции на гърдите, бедрата, устните, носа … но има и такива, които стават зависими от такива операции, така че се стига до крайности и напълно променят външния си вид.

Някои имат и конкретни представи, които искат да покрият, така че не спират, докато не получат резултата. Заради такива крайности, днес съществуват живи барбита, кукли, но и карикатури.

 

Това са само част от най-екстремните пластични операции:

1. Валерия Лукиянова иска да бъде истинско човешко барби. Почти нищо не яде и живее от въздуха. Въпреки, че промените в нейното лице и тяло са много очевидни, тя смята, че принадлежи към групата на екстремни пластични операции, които напълно са променили външния си вид.

2. Алина Ковалевская е още едно живо барби която твърди, че не е правила пластични операции, а напълно си променя външния вид само с помощта на грим. Въпреки това изглежда почти невъзможно.

3. Лолита Ричи е само на 16 години и прилича на истинска кукла. Тя твърди, че оформлението й е по естествен път, но това е невъзможно с оглед на промените и различията от предишния й вид.

4.  Жасмин Тридевил посетила над 50 лекари, докато не намерила такъв, който да й сложи трети гърда между двете естествени. Това струвало  20,000 долара, но решила, че по този начин ще привлече вниманието на всички.

5. Виктория Уайлд е 25-годишна манекенка, която е похарчила $ 38.823 долара за операции, за да осъществи мечтата да изглежда като истинска човешка секс кукла.

6. Джъстин Джедлик е направил над 140 операции и има над $ 150,000 долара вложени в себе си, за да се превърне в човешки Кен.

7. Келси Сантебанес е на 20 години и досега е похарчил над 20,000 долара за пластични операции, за да изглежда като жив Кен.

8. Кристина Бутел е на 30 години и от красиво момиче, решила да прилича на карикатура. Това желание осъществила за скромната сума от $ 150,000 долара.

 

Източник: zajenata.bg