Начало ВЕСТИ Бруталният убиец Стефан е избягал спокойно от София с луксозен джип, след...

Бруталният убиец Стефан е избягал спокойно от София с луксозен джип, след като заклал красавицата Виола

420
Сподели

Бруталното убийство на младата студентка Виола вчера разтърси цяла България. Убиецът Стефан Станев ликвидирал по особено жесток начин приятелката си, а след това я заклал. Малко след зверското посегателство, Стефан позвънил на своя приятелка и помолил да го закарат с гаджето й към морето, пише в. „Телеграф“.

Жената пристигнала близо до блока в „Света Троица“, тъй като не знаела точния адрес на жилището. Заварила го неадекватен. На въпроса й „Какво прави Виола“, той показал с жест, че й е отрязал главата, след това й направил знак да мълчи.
„Дай да видя къде е трупът“, пошегувала се жената, защото не повярвала на думите му. Стефан я завел в апартамента. Там тя буквално щяла да получи удар. Видяла трупа на студентката, а отгоре имало плюшено коте. Край тялото се валяли и двата ножа, както и стикът, които били окървавени.

Жената вместо да извика полиция, позвънила на гаджето си. Те били приятели със Стефан от години, като дори за определен период от време живеели заедно. Младежът бил в провинцията и се прибрал вечерта в петък.
Извикали у тях и Станев. Обяснили му, че трябва да се предаде и ако не го стори, въпреки приятелството си ще го издадат. Наркоманът изглеждал изключително спокоен, не показвал чувство за вина. Обещал, че ще се предаде, след като види дъщеричката си, която имал от първия брак.

Вместо към полицията обаче, убиецът се качил в луксозния си джип „Волво XC-90“, подарен от майка му и отпрашил към морето. Около 2 ч. след полунощ качил стопаджии момче и момиче. Бил любезен, дори ги попитал каква музика слушат, за да им я пусне. Около 4 ч. обаче спрял на аутобана под предлог, че иска да ходи до тоалетна.

Вместо това извадил бокс и започнал да бие момчето. От ударите буквално му счупил околоочната орбита, обявиха от прокуратурата. Девойката успяла да си извади багажа и избягала. В събота Стефан бил хванат в заведение в Созопол, където работела сестрата на бившата му жена. Обвинен е в убийство и нанасяне на средна телесна повреда.

Източник: Blitz.bg