Начало КЛЮКАРНИК Ето какво е състоянието на Слави Тирфонов след операцията

Ето какво е състоянието на Слави Тирфонов след операцията

502

Слави Трифонов легна под ножа, годинките не прощават!

Откакто навърши 50 г.,  Слави Трифонов  не може да похвали с цветущо здраве. Шоуменът все повече закъсва в това отношение, което стана ясно в предаването му тази вечер.

Иво Сиромахов , който го замести, съобщи новината, че Дългия е в болница, защото е претърпял операция на крака.

Той ще се възстановява известно време, през което няма да може да води своето шоу.

Така това, от което се опасяваха феновете му, се сбъдна. Слави Трифонов още по време на последните си няколко концерта бе забелязан, че едва ходи. Тогава веднага плъзна слухът за проблема му в двигателната област.

Уви, този проблем не се оказва само слух, а действителност. Продуцентът след лятото ще направи 51 г. и това явно вече дава отражение.

Като цяло здравето на Слави винаги е било колебливо. Още преди време той закъса с очите и носеше черни очила с години. Тогава се говореше, че му е била открита множествена склероза.

Прави впечатление, че с напредване на времето отсъствията на Слави Трифонов в шоуто са все по-чести. Само за пследната година Иво Сиромахов го е замествал поне десет пъти, ако не и повече. Нещо, което в първите сезони на предаването беше немислимо.

В момента шоуменът се чувствал добре, но все още се намирал в болницата. Минимумът на престой там е пет дни, така че няма да излезе преди края на работната седмица.

Дано всичко със Слави се оправи и той отново бъде познатият човек, защото на него разчитат доста гърла за хранене. Въпреки че няма свое семейство, той дава хляб на един куп хора в шоуто.

 

Източник: zajenata.bg