Начало КЛЮКАРНИК Ето колко е пораснал синът на Деян и Радина – Все повече...

Ето колко е пораснал синът на Деян и Радина – Все повече прилича на умалено копие на татко си! (Снимки)

481

Преди дни синът на Деян и Радина Христо стана на една година.

В края на юни 2016г. проплака Христо, наследникът на актьорската двойка Кърджилова-Донков .

За тези 12 месеца от тогава до днес, двамата го показаха само веднъж-два пъти. Дори и папараците бяха затруднени от задачата да щракнат сина на Деян и Радина.

Но, по повод първия рожден ден на Христо, те решиха да зарадват своите почитатели с няколко снимки. Празникът на малчугана е отбелязан в семейна обстановка през миналия уикенд. На общо фото с роднини и приятели се виждат много усмихнати лица, балони и няколко хлапета, по-големи от рожденика. Най-щастливи и горди, разбира се, са родителите Деян и Радина.

Таткото дори си е сложил парти шапка и със сигурност е впрегнал актьорските си възможности, за да превърне празника на Христо в незабравим ден. Кърджилова сподели и кадър на любимите си мъже в близък план. От него виждаме колко е пораснал синът им и как все повече прилича на умалено копие на татко си.

Двамата са нахлупили сламени шапки и се радват на слънчевото време и миговете, прекарани заедно. Откакто стана баща за втори път, плейбоят на Народния театър се старае да бъде максимално дълго време до сина си и Радина. Двамата актьори продължават активно с дейността си на театралната сцена. Но най-важната им роля със сигурност е тази на родители.

В началото на месеца Христо бе въведен в Христовата вяра в столичен храм. Радина сподели кадри и от този семеен празник. Съвсем скоро актьорската двойка ще стегне багажа и с наследника си ще хукнат по къмпингите, където обичат да релаксират след края на сезона всяко лято.

 

Източник: zajenata.bg