Начало ВЕСТИ Марешки със зловещо предчувствие: Не искам да си отида като Ваньо Танов!...

Марешки със зловещо предчувствие: Не искам да си отида като Ваньо Танов! Или приключвам с бизнеса с горивата, или… ясно е

466
Сподели

„Не съм заплашвал никого. Ако имат записи нека ги изкарат“. Това коментира председателят на „Воля“ – Веселин Марешки пред Нова телевизия.

„Аз не съм отправял заплахи, заплахи има към мен. Това, в което ме обвиняват в момента е същото, което в момента се случва с мен в бизнеса с горивата. Там където направя бензиностанция, веднага изниква конкурент да ми подбива цените. Тях защо не ги обвиняват.“, добавя той.
„Нямам време да се занимавам да изнудвам. Аз ако искам да си вдигна оборота, ще си отворя нова аптека. Няма никаква логика да притискам, който и да било. Аз съм толкова наблюдаван, че не мога да си позволя да правя, каквото и да било.“, категоричен е Марешки.
„Не искам да си отида като Ваньо Танов – без време. Заплашван съм с убийство. Или приключвам с бизнеса с горивата, или… ясно е. Битката не е за мен или заради „Воля“. Това и преди мен и по време на мен се е случвало.“, притеснен е депутатът.