Начало КЛЮКАРНИК Помните ли бившата приятелка на Благо Георгиев- Христина, няма да я познаете,...

Помните ли бившата приятелка на Благо Георгиев- Христина, няма да я познаете, тотално променена е (снимка)

630

Христина Витанова се сбабичоса и няма и следа от предишната красавица, каквато беше тя, която не спираше да малдее

За феновете на светските персони бившата гимнастичка беше като пример как трябва да изглежда една жена, която е родила две деца. Визията на Витанова беше безупречна, но в момента се е позанемарила, доста даже.

Това е много учудващо, тъй като до себе си бившата на Благой Георгиев има съдържателен откъм финанси любовник, който може да си позволи да й плаща поддръжката в разкрасителните салони.

Явно Христина предпочита да дава възможността на годинките да си правят с лицето й каквото си искат и е решила да си остане натурална, независимо колко нелицеприятно е това за околните. Някогашната красавица вече има бръчки и вади уморен и изтормозен вид.

Откакто върза с годеж милионера Лазгин, явно брюнетката е решила, че няма нужда да полага грижи, за да изглежда безупречно. Очевидно отсъстват у нея всякакви страхове, че той може да й бие шута заради някоя по-знойна и младолика мацка.

Наскоро двамата бяха засечени на парти на Свети Влас, където стана ясно, че Христина държи под око и изкъсо любимия си. На няколко пъти той хващаше телефона си и си пишеше с някого, а тя се вторачваше в екрана на мобилния му апарат, за да види какво се случва.

Близки до двойката издават, че Витанова ще се постарае да му роди и дете, за да може съвсем да й е в кърпа вързан. Дори се носеха слухове, че вече е бременна, но случаят се потули. Предстои им и сватба, но още не се знае за кога са я планирали.