Начало ВЕСТИ Почувствала се странно, когато ѝ дали бебето-Месец по-късно поискала ДНК тест!

Почувствала се странно, когато ѝ дали бебето-Месец по-късно поискала ДНК тест!

442
Сподели

Меси Касаналес се влюбва в мъжа си в католическо училище в Далас. След като тя забременяла, била принудена да се върне в родния Ел Салвадор, защото имала само временна виза за Америка.

Рич останал в Тексас и търпеливо чакал завръщането на сърпуга.

Когато Мерси родила и сестрата за първи път й дала сина ѝ Джейкъб, веднага разбрала, че нещо не е наред. Маѝчинският инстинкт проговорил в нея.

-Това не е моето бебе, изговорила веднага, но не можела нищо да направи. Месеци по-късно, продължавали да я мъчат същите съмнения, и тъй като нямала мира, решила да поиска ДНК тест. Установило се, че наистина има право-Джейкъб не бил нейно дете.

Това прозрение ми дойде с голяма болка и мъка. Биологичен син или не, и двамата много се привързали към него, но най-важният въпрос в този момент бил, къде се намира детето им?

Обърнали се към компетентните органи и били принудени да върнат Джейкъб на биологичното му семейство, но тогава започнали големите мъки- Валдано в Ел Салвадор отказала да върне биологичният им син Мозес. Не искали да дадат извлечение от раждането, нито паспорт, за да пристигне в Америка. Агонията продължила почти година.

След много битки, успели да издействат победа и всички заедно да се върнат ​​у дома.

 

Източник: zajenata.bg