Начало КЛЮКАРНИК Вижте коя фолк певица хвана Гущеров, хвали се навсякъде, че е новото...

Вижте коя фолк певица хвана Гущеров, хвали се навсякъде, че е новото му гадже (снимка)

581

Представяме ви най-новата и забавна клюка на светския хоризонт – Християн Гущеров и… фолк певицата Анджелина Атанасова. Името й може и да не ви е познато и точно това е причината силиконката да се залепи за бившия на Мария – да се пошуми около нея, научи HotArena.

Бръмчалката едва ли осъзнава, че славата, за която жадува, ще трае само миг, а след това отново никой няма да е чувал за нея.

Анджелина, която се изявяваше и като плеймейтка, в действителност е поредната в кревата наГущеров.

Откакто с Мария се разделиха, куп златотърсачки искат да се докопат до леглото му с единствената цел да запишат името си до това на певицата. И така някой да чуе за съществуването им.

И докато Анджелина се хвали наляво и надясно, че е гадже на Гущеров , милионерският син не е коментирал така наречената авантюра с плеймейтката.

Припомняме, че съвсем наскоро Мария обяви публично, че има нов мъж до себе си и се чувства уникално щастлива.

„Дойде нещо ново! Да, наистина. Това дава друга енергия, друг начин, по който преодоляваш всичко около себе си, когато имаш подкрепа и някой, който те прави щастлив. Аз си мечтаех за този момент много дълго време“, призна Мария и допълни, че се е впуснала доста емоционално в новата си връзка.

 

Източник: За жената