Начало КЛЮКАРНИК ВИП Брадър 2017 с най-скандалните участници досега!

ВИП Брадър 2017 с най-скандалните участници досега!

761

Новият сезон на риалито шоуто даде сериозна заявка да бъде най-скандалния и сензационен досега. ВИП Брадър 2017 ще сблъсъка не само поколения, но и ценности. Вече стана ясно, че в Къщата ще влязат културни дейци и естрадни изпълнители, наравно с видни силиконки и плеймейтки.

Оказва се, обаче, че най-голямата изненада също е в графата „силикон“, но идва извън границите на родината.

Става въпрос за 33-годишната германка Майра Хилс. Тя е по-известна като Мадам Бешайн. А е известна по целия като жената с най-големите гърди в Европа. Сутиенът й е сензационната чашка Z, а пазвата й застрашава всеки момент да се пръсне!

Продуцентите на риалитито са щастливи от успешните преговори с представителите на немската гордост на пластичните хирурзи. Засега е постигнато съгласие, основаващо се върху хонорар от 60 хиляди лева. Тепърва ще се уточнява за колко точно дни Майра ще бъде част от ВИП Брадър 2017 и при какви условия. Имайки с епредвид нейните дадености, със сигурност ще има специфични изисквания.

Мадам Бейшан ще успее без особено усилия да сложи в малкия си джоб всички родни силиконки, надпреварващи се коя има по-пищен бюст. Никой от тях не може да стъпи и на малкия пръст на германката. тя от малка е запалена по идеята да има огромни гърди. Прави си няколко операции в родината. Резултатът е болестна мания към подобни интервенции, но и световна слава, пише bgdnes.bg.

Майра е напълно наясно, че силиконът й е това, което я котира в светските среди. Така, например, само за няколко дни тя ще прилапа 30 бона от ВИП Брадър 2017, като единствено ще трябва да разходи гърдите си до България и обратно!

 

Източник: zajenata.bg