Начало КЛЮКАРНИК Тази жена направи нещо, което остави без думи всички в автобус 204...

Тази жена направи нещо, което остави без думи всички в автобус 204 (снимка)

481

Пътниците в автобус 204 в София са останали шокирани от постъпката на млада жена в 22 часа вчера. Момичето необезпокоявано държи тлъсти пачки банкноти в ръка, докато се вози в рейса.

Необичайната случка е запечатана от бдителен столичанин, който я е споделил в социалните мрежи. Човекът е написал и текст към фотоса, който гласи: Официално митът за бедния българин е разбит!

Както и вече знаем отговора на въпроса „Сигурни ли се чувстваме?“. Автобус 204. 22ч. И да, много ме кефи как се появиха хора, които ни обясниха , че са фалшиви… щото нали, не се бяхме сетили и 100% си мислехме че това са 2,5 милиона евро в 204…“ Веднага под снимката се заредиха лайкове и коментари. Хората изказват какви ли не предположения за поста. Някои твърдят, че става въпрос за реквизит, други мислят, че са фалшиви, трети пък смятат, че са салфетки. „Има една escape стая в центъра на София.Казва се “Обир на банка“.Като обереш въпросната банка и разбиеш предизвикателствата ти дават да си вземеш 2-3 пачки с фалшиви евра..“, гласи един от коментарите.