Начало ВЕСТИ Жена с деца към мъжа си: „Това не е тялото, в което...

Жена с деца към мъжа си: „Това не е тялото, в което ти се влюби!“, а мъжът й отговори така, че стопли сърцата на хиляди!

454

Бременността променя всяка жена, както вътрешно, така и външно.

Блогърката Лора Маза, която е майка на две деца, във Facebook сподели разговор с мъжа си за нейното тяло, което драстично се е променило след двете бременности.

Отговорът на угрижения съпруг трогна хиляди сърца по целия свят.

„Това не е тялото, в което ти се влюби!“ – казах.

Тялото, в което се влюби, беше с тонус, имаше мускули, нямаше стрии по корема, нито на гърдите.

Тялото, в което се влюби се събираше в тесни дънки, можеше да влезе в бутик, за да вземе дрехи всякакъв размер и да си тръгне, знаейки, че ще бъде правилно.

То вече не може да пазарува в тези бутици и често носи широки панталони. То уж си е същото, но се промени по всякакъв начин. Не е честно …

Стоях пред него, изморена и разбита, със сълзи в очите „това не е тялото, в което ти се влюби“ – казах.

И той ми каза:

„Права си, не е тялото, в което се влюбих. Вместо това е тялото, което роди и отглежда нашите деца, което ги храни, дава уют, създава живот. В тялото ти се влюбвам всеки ден! Не знаех какво е любов, докато не видях това тяло и не разбрах какво може да направи. Е, благодаря ти! „.

Не се срамувайте от това, което имате, или как изглежда вашето майчинско тяло. Има време да се откажете от тортата в бъдеще. Засега, насладете се на моментите, които имате и се наслаждавайте на факта, че създадохте нещо, което си струва всички стрии и всяка тлъстинка излишна!

 

Източник: За жената