Начало ЗДРАВЕ Хората с RH отрицателна кръвна група, са много специални-Разкрития за мистериозния им...

Хората с RH отрицателна кръвна група, са много специални-Разкрития за мистериозния им произход

558

Дали хората са генетично манипулирани или сме само потомци на извънземни от друга слънчева система? Защо хората с RH отрицателна кръвна група имат висок коефициент на интелигентност?Защо те се чувстват като да се различни в сравнение с другите?

Много мистерии се крият в здравето на човека точно в кръвта и ДНК. Дори 85 процента от хората имат маймунски ген, които се нарича ​​резус фактор (рх фактор) и носи името на резус маймуната у която за първи път е открит.

Имате ли RH отрицателна кръвна група? Ако имате, вашето произход е почти митологичен.Обяснението е, че няма обяснение!

RH кръв е устойчива на много заболявания, така и на вируса ХИВ твърдят някои учени.

Учените са правили опити да намерят разликата между RH отрицателната и RH положителната кръв.

Констатациите са шокиращи.

Хората с RH отрицателна са с над средна интелигентност, медиуми, имат по-ниска температура на тялото, по-голяма чувствителност към топлина и слънчева светлина, не могат да получават преливане на кръв от RH положителен донор, имат червеникав или тъмен цвят на косата, зелени или тъмнокафяви очи! Някои от тях дори имат и допълнителни прешлени и ребра!

Отрицателната кръв не наследява оригиналния еволюционен път, а като някой извършил дадена интервенция от друга страна. В това се крие и обяснението за революционната ДНК.

В Ирак са намерени 18 000 шумерски глинени табели, които ясно определят кой генний е променил човешкия род, а неговото име е Анунаки. Неговият символ са две преплетени змии, които представляват двострукторната спирала на човешката ДНК, която до днес се използва като символ и в медицинската професия.

Анунаки е интелигентна и високотехнологична развита цивилизация на влечуги от планетата Нибиру, която има елипсовидна орбита, се казва от поклонниците на тази теория. Според тях Земята е тяхна колония след последните десетки хиляди години – т.е. след Големият потоп, в който изчезват Атлантида и Лемурия.

И въпреки че всички религии по света крият истината, Анунаки не ни е създал чрез генетичен инженеринг и физически и емоционално подобни. Молекулярните биолози установиха, че човешката ДНК има 25000 гени, които се състоят от над 3 млрд. химически бази. Предполага се, че 27% от нашата ДНК е излишна, т.е. нефункционираща!

Това накарало много учени да смятат, че нашият генетичен код е написан от някой извънземен „програмист“, които е написал два вида – основен и важен код.

Нашата нефункционираща ДНК е скрита, така че просто основния код работи. Данните показват, че нашия генетичен програмист умишлено предотвратил функционирането на редица гени и ни оставил да използваме само 3% от нашата ДНК!

Кръвните линии при кралските семейства

Чували сме, че членове на кралските семейства влизат в брак с роднини. Дори и принц Филип, съпругът на Елизабет II е неин роднина от второ коляно. Въпреки простосмъртните го подиграват за тяхното кръвосмешение, те много добре знаят какво правят. Всички членове на кралското семейство имат RH отрицателна и на никоя цена не се смесват с останалите 85% маймунски ген.

Именно поради това хемофилията се нарича царска болест, защото се получава чрез смесване на RH отрицателна кръвна група и RH положителна кръвна група. За да се предотврати това заболяване, браковете между роднини са забранени със закон. Учените са доказали, че когато една жена с RH отрицателна забременее от партньор с RH положителна, тялото отблъсква и убива плода, затова има и медицинска намеса.

Фразата „синя кръв“ идва от RH отрицателна кръвна група, защото когато се окислява става синя. Тази кръв съдържа повече мед, докато останалата има повече желязо, както се твърди, защото тази кръв при коагулация получава светлозелен цвят.

Че кръвната връзка е важна, говори и фактът, че всички американски президенти са в близки или далечни роднински връзки, а част от тези елитни семейства излизат и много известни личности като Хю Хефнър, Мадона, Мерилин Монро, Брад Пит, Том Ханкс, Селин Дион и много други.

 

Източник: За жената