Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за неделя 2 юли: Везни-Успешни контакти, Скорпион-Добри делови възможности

Дневен хороскоп за неделя 2 юли: Везни-Успешни контакти, Скорпион-Добри делови възможности

397

Неделя ще ви даде отлична възможност да възстановите силите си, но и да подредите приоритетите си за предстоящата делова седмица. Следвайте собствените си стремежи и ще излезете на прав път!

ОВЕН

Повишено напрежение

Представителите на Овен са сдържани и балансирани днес, а мнозина са и благоразположени, но това не означава, че денят им ще премине спокойно, защото човек от обкръжението ви подмолно ще действа срещу целите и интересите ви.

Ще ви навреди, което ще и причината за негативния ден.

ТЕЛЕЦ

Притеснени

Съдбовните влияния и външните характеристики през този ден са благоприятни за представителите на Телец. Предоставят чудесни условия за реализацията на целите ви, но преобладаващата част от родените в знака едва ли ще се възползва от възможността. Силно притеснени сте за нещо.

БЛИЗНАЦИ

Укрепете позициите си!

За реализацията на целите си Близнаците следва да укрепят конструкцията, върху която са стъпили, но повечето от вас едва ли ще го сторят, защото не възнамеряват да отделят време и средства за това. Реакция от подобно естество е пагубна и много бързо ще предизвика условия за крах.

РАК

Съобразявайте се със ситуацията

Като дневни характеристики неделя не е лоша за успешни действия, но трябва да сте достатъчно внимателни във взаимоотношенията с околните и да не позволявате те да достигат до противоречия. Случи ли се това, несъмнено ще се трансформират в силно неблагоприятни, а оттук провалът е на крачка.

ЛЪВ

Програмирайте ангажиментите си

Първият ангажимент на Лъвовете днес следва да е свързан със желанието за спокоен и плодотворен ден. Ще го постигнете чрез последователност в действията. Възможностите ви са изразителни, но не бива да се заемате с много дела едновременно, защото нищо няма да се получи.

ДЕВА

Действайте правомерно

Нелята ще е доста напрегната за онези Деви, които възнамеряват да действат по целите си чрез методите на принуда. Не такъв следва да е стилът на онези от знака, които възнамеряват да реализират намеренията си. Не бива да допускате да възниква напрежение   във взаимоотношенията с интересуващите ви лица.

ВЕЗНИ

Успешни контакти

Благоприятните възможности на Везните са ограничени в сферата на обществените контакти, но за сметка на това разговорите, които ще проведете, са силно обнадеждаващи за бъдещето. Не бива да се заемате с практически задачи, защото ще възникнат неприятности в борбата за надмощие.

СКОРПИОН

Добри делови възможности

За голяма част от Скорпионите неделя е по-спокойна от отминалата събота, но не при всички ще е така. Личните проблеми, възникнали за някои от зодията, все още подържат високо напрежение, а в определени случаи преминават в силен гняв. За момента добрата сфера за повечето от вас е деловата.

СТРЕЛЕЦ

Конфронтирането не е препоръчително

Стрелците разполагат с хубави възможности днес. За някои сфери обаче трудно може да се потвърди тази тенденция. Това са контактите с роднини или с хора от най-близкия кръг, а за част от зодията и тези в обществените среди. Тук може да възникнат силни ядове и явно несъгласие с другата страна.

КОЗИРОГ

Хубав ден за реализация

За неделя определено може да се каже, че е хубава, защото ви носи късмет. Последният е подчертан при реализирането на финансови цели, за осъществяване на лични дела и в сферата на професионалните ангажименти, но тук ситуацията зависи и от други фактори, което налага да действате внимателно.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнат, но и надежден ден

Напрежението при Водолеите през този ден се свързва с отстраняването на проблеми. В условията на делова ангажираност, премахването им изисква повишена активност, а ако те са възникнали във взаимоотношенията с някого, ситуацията ще се усложни.  Търсете пътища за постигане на споразумение.

РИБИ

Избягвайте конфронтирането

Независимо от факта, че голяма част от Рибите не биха могли да се оплачат от липсата на късмет, неделя се оказва доста напрегната. По въпроси от делови тип или във връзка с осъществяването на професионални цели се очертават ярка конфронтация с някого, която ще предизвика остри кавги.