Начало КЛЮКАРНИК Тя е на 70 години, но никой не й дава повече от...

Тя е на 70 години, но никой не й дава повече от 30. Ето каква е тайната на тази прекрасна дама!

426

Каролин Храц откри тайната на вечната младост, тя е на 70 години, но никой не й дава повече от 30

Каролин Харц е на 70 години, но тялото й е като на 30 годишна жена. Австралийката прочула се по света с превъзходната си форма е родила не едно, а три деца.

Въпреки това и на тази смятана за преклонна възраст изглежда зашеметяващо.

Според думите на госпожа Харц жените, които са преминали 50 години смятат, че поддържането на прилична форма на тялото е мисия невъзможна. Каролин разкрива, че даже по-млади дами след раждането се отчайват и не могат да си върнат предишната форма.

Естествено, че на 70 години е много по-трудно да поддържаш стегната кожа и младо тяло отколкото например на 40. Но всичко е възможно щом имаш желание и се полагат необходимите усилия.

В по-напреднала възраст метаболизма се забавя. За това е необходимо да се внимава колко и каква храна се приема. Да се храниш правилно е от най-голямо значение. Дамата, която занимава с производството на сладки без захар съветва своите клиенти да се хранят бавно и да се наслаждават на всяка хапка. Така количеството на приета храна е по-малко и не може да се преяде.

Каролин от дълги години не е хапвала нещо сладко. Изключила е напълно захарта от менюто си. Занимава се и с медитация. С която се захваща когато е била на 65 години. Днес младоликата жена с перфектно тяло смята, че никога не е късно да се погрижиш за себе си. А позитивното мислене е пръв помощник в постигането на желаната цел, разкрива тайната си мадам Харц.