Начало ВКУСНО В жегите най- мразя да пускам фурната, затова обожавам тази торта, а...

В жегите най- мразя да пускам фурната, затова обожавам тази торта, а колко е вкусна не остава никога до края на деня

481

Тази шоколадово-бисквитена торта действително ще погали сетивата ви. Тя се приготвя само бързо и лесно, без да се налага да се въртите около фурната в това горещо време.

За да зарадвате любимите си хора с тази разтапящо вкусна шоколадово-бисквитена торта, ще трябва да си набавите следните продукти:

200 гр. бисквити 1 опак.

(50гр.) суха сметана

150 гр. бадеми (можете да ги замените и с други ядки)

400 гр. течен шоколад

100 гр. краве масло

2 с.л. шоколадови пръчици

Натрошете бадемите (ядките) и бисквитите и ги смесете в дълбока купа. След като ги объркате добре, прибавете маслото, сухата сметана, шоколадовите пръчици и една супена лъжица течен шоколад. Разбъркайте много добре всички продукти. Вашата торта вече е почти готова.

Трябва единствено да я оформите като блат в кръгла чиния или друг подходящ съд и да я полеете обилно с течния шоколад. Не бързайте да й се нахвърляте, а я оставете да отдъхне за 2-3 часа в хладилника.

Със сигурност тази галеща нежно сетивата ви шоколадово-бисквитена торта ще се превърне в любимия ви десерт за приготвяне, а семейството ви ще ви е благодарно всеки път, щом я направите. Тя наистина става бързо и лесно и е неотразимо вкусна. Тя е вашето спасение и за изненадващи гости, тъй като се прави за минути, а докато си бъбрите сладко вече ще се е охладила в хладилника, пише art-senses.org.