Начало КЛЮКАРНИК Какво прекрасна двойка са дъщерята на Гала и сина на Джуджи

Какво прекрасна двойка са дъщерята на Гала и сина на Джуджи

469

„Не бих имала нищо против, ако двамата решат да си направят семейство един ден” – така коментира Деляна Маринова-Джуджи връзката на сина си Константин с красивата Мари, която е дъщеря на близката й приятелка Гала.

Младите са заедно вече от година и половина и по всичко личи, че отношенията им са сериозни.И все пак известните им майки не се наемат да прогнозират какво ще се случи, не им се бъркали, както не взимали отношение в избора им на професионален път. Константин, който е на 22 години, учи психология, а Мари, която е на 20 години, изучава пиар. „Много хубава двойка, приличат си даже визуално”, радва се Джуджи и издава, че често се случвало да питат младите дали не са брат и сестра.

Блондинката отсега е харесала Мари за снаха и не пести суперлативи, когато говори за нея. Джуджи обаче е категорична, че приятелството й с майка й Гала съвсем не влияе на възхищението й към младата дама.

„Тя е изключително свястно момиче и на фона на днешните разпоретени е просто уникална. От сърце го казвам с голяма любов! Просто душичката й е добра”, казваДжуджи.