Начало КЛЮКАРНИК Не ви трябва врачка: Съвпадат ли линиите на сърцето, когато съберете длани?...

Не ви трябва врачка: Съвпадат ли линиите на сърцето, когато съберете длани? Честито, ето какво значи това:

440

Мнозина вярват, че по линиите на дланите можете да разберете всичко за характера на човека и дори да прогнозирате съдбата му. Вярно или не – това решете сами, но, да бъдем честни, понякога все пак ни се иска да надникнем зад завесата на съдбата си с помощта на учението, наречено „хиромантия“.
Може да направите това по един много прост начин. Погледнете дланите на ръцете си… Съвпадат ли линиите на сърцето, както е на картинката?
Какво означава нивото на линията на сърцето
сърдечни линии се събират
Съберете заедно двете длани.

Ако линията на сърцето на лявата ръка е по-ниска, отколкото на дясната, това означава, че вие ​​сте по-умни от годините си. Но си оставате романтик и човек с добре развита интуиция.

 

Ако линията на сърцето на лявата ръка е по-висока, отколкото на дясната, това е знак, че сте борец в живота. Вие сте независима, целенасочена личност и умеете да се наслаждавате на всеки детайл, без значение какъв.

 

Ако линиите на сърцето се събират, това означава, че вие ​​не приемате особено охотно промените в живота. Строга самодисциплина, възпитание и способност да запазите спокойствие във всички ситуации – това е нещото за вас.

 

Източник:  За жената