Начало КЛЮКАРНИК Слагате това растение на перваза на прозореца ви и забравяте за комарите...

Слагате това растение на перваза на прозореца ви и забравяте за комарите това лято

477
Сподели

Това растение прогонва не само комарите, а и всички досадни насекоми далеч от дома ви

Комарите са ужасна напаст, която е в състояние да развали и най-хубавия момент.

Със сигурност през летния сезон ви е страх да отворите прозореца особено, ако се намирате в близост до воден басейн. Комарите обаче могат да бъдат държани далеч от дома ви само с едно растение, поставено на перваза. Не вярвате ли? Ами пробвайте и сами ще се убедите.

Може би се питате кое е това растение, което прогонва комарите надалеч.

Веднага ви отговаряме – става въпрос за мушкатото. Това ароматно и извънредно лесно за отглеждане растение цъфти през лятото. Ако го поставите на балкона или на перваза на прозореца си, не само ще се насладите на килим от цветове и свеж аромат, а и на свободата да изкарате приятните летни вечери на въздух, без да се опасявате, че комарите ще ви нападнат.

 

Това растение прогонва не само комарите, а и всички досадни насекоми далеч от дома ви. Просто е необходимо да поставите няколко сандъчета с мушкато на балкона или на перваза на прозореца си и гадините ще бъдат отблъснати.

Мушкатото би могло да ви бъде от огромна полза и в зеленчуковата градина. То ще предпази насажденията ви от нашествието на всякакви видове вредители. Ако все още не сте се сдобили с това толкова полезно растение, не губете време и го направете.

 

Източник: За жената