Начало ВЕСТИ Тя се прибра след работа и изпадна в шок, когато видя, с...

Тя се прибра след работа и изпадна в шок, когато видя, с кого спи мъжа ѝ

401

Любовната изневяра винаги е болезнена, а когато се случи с някой от същия пол, шокът е още по-голям. Читателка на британски Мирър, се оплакала в писмо за това с кого заварила мъжа си в леглото, когато се върнала от работа.

„Съпругът ми наскоро беше излязъл на забавление докато бях нощна смяна на работа.

Когато се върнах у дома, го намерих лежи гол до друг мъж на нашето легло. Двамата спяха и ме беше много страх да ги събудя, бях в шок и не знаех какво да кажа, излязох от дома и преспах  при приятелка“, разказва злополучната жена.

„Дали ми изневерява с мъж? Какво да правя?“

Съветничката от Мирър, Колин казала, че няма друга алтернатива, освен да му каже, че не може да се прави, че нищо не е видяла и сега  е загрижена.

Възможно е да е бил навън с приятел, да са пили твърде много и се е проснал на леглото, след като се е съблякъл. Или е възможно да е това, което си е помислила, че е спал с този мъж. Ако съм на ваше място, бих казала, че не сте ги събудили, защото сте били в шок и че поради това не сте знаели какво да мислите, отговаря съветничката.

Добавя, че жената трябва да му каже, че е обезпокоена защото има афера с мъж или защото е бисексуален и тогава да се справи с неговия отговор.

Знам, че е неудобно и че се страхувате, че ще получите отговор, какъвто не искате, но това е единственият начин да отиде по-нататък, казва съветничката.

 

Източник: За жената