Начало ЗДРАВЕ Благодарение на тази натурална напитка успях да възвърна естествения си цвят на...

Благодарение на тази натурална напитка успях да възвърна естествения си цвят на косата отново!

454
Сподели

Ако попитате за мнение някой, който е използвал този естествен лек, той с удоволствие ще ви съобщи, че тази напитка прекрасно подобрява зрението. Също така, ако използвате това лекарство ще забележите голямо подобрение на външния вид на кожата си. А още по-невероятният ефект на този продукт е, че ще оцвети побелялата ви коса, ще я заздрави и ще подобри обема й.

 

Напитка, която възвръща зрението и естествения цвят на косата

Необходими продукти: .

200 грама масло от ленено семе .

4 средни лимона .

3 малки глави чесън .

1 кг. мед

Начин на приготвяне:

Чесънът и лимоните поставете в блендер и разбийте. Обелете само два от лимоните преди да ги поставите в блендера. След това добавете маслото от ленено семе и меда и отново разбъркайте. Поставете сместа в стъклен буркан и плътно затворете с капак. Съхранявайте в хладилник.

Начин на употреба:

Консумирайте по една супена лъжица от сместа половин час преди хранене. Използвайте дървена лъжица. Препоръчва се консумация на лекарството три пъти дневно. Тази натурална напитка, която възвръщаща зрението и естествения цвят на косата ви е действително невероятно питие и уникално средство за защита на организма. Само след една седмица прием, ще усетите и забележите първите резултати.

Преди да започнете да използвате народни средства за лечение, консултирайте се с вашия семеен лекар!

Източник: За жената