Начало ВКУСНО Дойде ли лятото вместо кексче винаги си го правя него, страшно върви...

Дойде ли лятото вместо кексче винаги си го правя него, страшно върви с кафенцето и клюките

434

Този сладкиш с пъпеш става малка фантазия, невероятен е

Предлагаме ви рецептата за сладкиш с пъпеш . Лесен, бърз и повече от вкусен, просто не може да му устоите.

Гаранция, че ще се превърне във ваш любим, както стана с нас.

 

Чудесен, просто уникален става този сладкиш с пъпеш

Трябват ни четири яйца, чаша и половина захар, сто грама масло, три чаши брашно, един бакпулвер, една лъжичка сода за хляб, 300 грама пъпеш.

Първо е необходимо да си разбием мекото масълце със захар и към тях едно по едно да си добавим яйцата. През това време обаче не спираме да разбиваме с лъжицата или друг уред, но с непрекъснато бъркане.

 

На порции си прибавяме пресятото вече брашно, заедно със содата за хляб и бакпулвера. Редуваме с вече пюрирания пъпеш и отново разбъркваме хубаво.

След това изсипваме сместа в леко намазнена и набрашнена формичка за кекс. А сладкиша го поставяме да се пече във фурната, която преди това е била загрята на 200 градуса.

Достатъчни му са около 45 минутки, за да се изпече добре и да е готов за вкусно похапване. Препоръчваме ви да го оставите леко да изстине, след като го извадите от фурната. Не го режете веднага, за да остане бухнал и да не се степа.

 

Страхотно вкусен и изумително лесен е този сладкиш с пъпеш . А и не се среща често, което го прави и невероятно разнообразен от познатите ни вече вкусове. Поднесете го на домочадието и на приятели, за да видите колко доволни ще останат.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

 

Източник: За жената