Начало ВЕСТИ Имала рак на маточната шийка: Когато ѝ взели кръв в болницата, всички...

Имала рак на маточната шийка: Когато ѝ взели кръв в болницата, всички около нея изпаднали в безсъзнание

435

На 19 февруари 1994 г. в Бърза помощ в количка докарали млада жена в болницата в американския град Ривърсайт.

Жената била в съзнание, но на въпросите на лекарите отговаряла с едносложни изречения. Имала плитки вдишвания, а сърцето й биело с неестествена бързина. Кръвното налягане било много повишено.

Изглеждал като още един нормален случай на Бърза помощ. Единственото нещо, което било странно, били годините на жената – поне така твърди Морийн Уелч, докторката, която е била дежурна. Тези симптоми са характерни за възрастните хора, а пациентката е имала само 31 година. Освен това, е имала тумор на матката. Наричала се Глория Рамирес.

Лекарите извършили стандартна процедура, транквиланти и медикаменти за сърцето. Уелч, се е опитала да помпа въздух в белите дробове на пациентката. След това не помогнало, са се опитвали с дефибрилатор. Когато я съблякли, забелязали странен мътен блясък на тялото й, а от устата необичайна миризма – смес от плодове и чесън.

Когато се опитали да вземат кръв, отровни газове започнали да излизат от нея. Всеки от присъстващите сестри, започнали да се оплакват една на друга от световъртеж и започнали да падат в безсъзнание. Когато се свестили, част от тях разбрали че нямат контрол над крайниците. Всеки от 23-мата присъстващи лекари, които били в контакт с пациентката, имали някои странни симптоми.

По този случай полицейските следователи  работили с години, а в крайна сметка е установено, че в резултат на медицинското лечение, което Глория приела, в тялото се създава странна токсична смес от различни лекарства и кремове. Разбира се, те не могат да гарантират, че тяхната теория за абсолютно точна.

 

Източник: За жената