Начало ВЕСТИ НАЙ-НАКРАЯ РАЗБИХА КОДА НА НОСТРАДАМУС! НАЙ-ВАЖНОТО МУ ПРОРОЧЕСТВО ВЕЧЕ СЕ СБЪДВА, СТРАШНО...

НАЙ-НАКРАЯ РАЗБИХА КОДА НА НОСТРАДАМУС! НАЙ-ВАЖНОТО МУ ПРОРОЧЕСТВО ВЕЧЕ СЕ СБЪДВА, СТРАШНО Е!

419
Сподели

Учените разшифроваха няколко от пророчествата на Нострадамус, които шокираха света

 Лъснаха на бял свят част от пророчествата на Нострадамус. Учените разшифроваха предсказанията на великия пророк за предстоящата 2018 година. Според думите му тя ще бъде изключително тежка за цялото човечество.

Нострадамус е предсказал, че през идната година ще бъде поставено началото на всички беди за човечеството.


Тогава ще се роди едно изключително грозно дете, от чиято ръка ще загинат стотици хиляди хора.

Това дете ще се превърне в символ на войната. Жертвите ще са милиони. Според френския пророк войната ще пламне между Израел и друга арабска държава.

Известно руско издание допълва, че по време на войната ще бъде използвано химическо оръжие. Това ще доведе до смъртта на милиони хора по света.

Разтълкуваните четиристишия на астролога гласят още, че човечеството ще се прочисти. Ще започне чистене и на природата. Но то ще е свързано с много катаклизми и човешки жертви.

Човечеството ще бъде подложено на нечовешки страдания. Пророкът е дал с точност прогнози за бедствията на Стария континент.

За Русия най-голямата опасност ще бъдат безпрецедентните пожари, които ще вземат много жертви.

В Западна Европа прочистването на природата ще започне с невиждани наводнения. Там също ще има много жертви.

Пороите, които очакват западната част на Стария континент, Нострадамус е сравнил с Библейски потоп. Твърди, че те дори ще бъдат по-страшни и от него.

В резултат от разрушителната дейност на природата почти цяла Европа ще обезлюдее. Ще мине много време, докато Старият континент бъде заселен отново.

Френският пророк е предсказал съдбата и на Великобритания. Според писанията му бедствията няма да подминат и кралството. Там също се очакват невиждани наводнения. Островът ще остане под вода, гласят пророчествата на Нострадамус за Стария континент, пише Блиц.