Начало КЛЮКАРНИК Румен Луканов продава закуски в центъра на София

Румен Луканов продава закуски в центъра на София

440
Сподели

Румен Луканов продава закуски, за да се издържа! Някогашният ТВ водещ се е принудил да се преквалифицира, за да се издържа. И от няколко седмици насам привиква на висок глас клиенти, на които предлага пица на парче само срещу 2 лева в центъра на София.

Румен започна да се оглежда за собствен бизнес, след като в края на 2015 година от Нова телевизия съобщиха, че свалят окончателно от ефир воденото от него предаване „Сделка или не“.

Мотивите бяха, че за своите 11 години предаването се е изчерпало и никакви козметични промени не биха върнали зрителския интерес към него, писа hotarena.net.

Още тогава Луканов осъзна, че за него няма място в телевизията, а и уморен да е толкова дълги години под светлината на прожекторите, той заяви, че ще прави опити за собствен бизнес, с който да издържа семейството си.

След края на „Сделка или не“ водещият отвори два магазина за вина в централната част на София. Единият е на булевард „Александър Стамболийски“, който все още съществува, а вторият винен шоп, който бе на централната улица „Алабин“, хлопна кепенци заради нисък интерес.

Именно в магазина си до бул. „Витоша“ Румен можеше да бъде видян ежедневно и присъствието му като барман и сервитьор бе атракция за всички, които го разпознават. Оказа се обаче, че подобен тип начинание – винен бар, не е печеливш, тъй като заведението пустееше постоянно и тук-таме заблудени чужденци сядаха да изпият по чаша вино, неподозирайки кой ги обслужва.

Според близки до водещия винарната на „Алабин“ изпила и последните му спестявания, заради което той решил в последния момент да пробва нов бизнес за изкарване на пари. От началото на юни заведението хлопна кепенци и Луканов го префасонира в закусвалня.

 

Източник: За жената