Начало ВЕСТИ Две години след смъртта на жена, съпруга и четирите й сина получават...

Две години след смъртта на жена, съпруга и четирите й сина получават писмо от нея

458

Трогателни писма и подаръци получило семейството на Бренда Шмиц две години след нейната смърт. Преди да почине от рак , през октомври 2011 , тя пише писма с желания за децата и съпруга , които е предоставила на свой ​​приятел и го помолила писмата да бъдат оповестени , когато нейният съпруг Дейвид Шмиц намери нова любов , т.е. продължи живота си .

Това се е случило този месец. Приятелят , според инструкциите на Бренда , дал писмата на радиостанцията KSTZ Star 102.5 в Айова.

Те поканили Дейвид да бъде гост , и прочели писмата от Бренда пред него и пред цялата аудитория. Първото желание на Бренда е новата годеница на Дейвид да получи балнеолечение .

– Тя го заслужава , защото ще бъде нова майка на всички тези момчета . Нека знае, че ценя нейния труд.Благодаря ти. Обичам те , която и да си – казва Бренда на годеницата на Дейвид.

Следващото желание на Бренда е цялото семейство да отиде на магическо пътуване , за да си създадат общи моменти, които винаги ще помнят.

В последното желание тя благодари на лекарите и сестрите в болницата “ Mercy „, които се грижели за нея , и изисква да получат свободна вечер , за да се забавляват.

Желанията на Дейвид му прочете водещата Колин Кели , а той плачеше , докато слушаше думите на изгубените си съпруга и майка на неговите четири сина.

 

Източник: За жената