Начало ВКУСНО Отидохме на гости на вуйчо, този човек какво ни спретна пред очите...

Отидохме на гости на вуйчо, този човек какво ни спретна пред очите за минутки, направо ни шашна, всички му откраднахме рецептата

542

Кулинарният експерт Джеф Спенсър е създал нов начин за приготвяне на руло с пушен бекон , обвит около плънка от месо и зеленчуци. И при това приготвено на барбекю в двора на къщата ви! Ще ви информираме в аванс, че тази рецепта не е за хора със слаби нерви, но хищниците няма да бъдат на себе си от радост след такова вкусно ястие.

Можете да промените вида на месото, а също така и на пълнежа.

Чувствайте се свободни да експериментирате в направата на това чудесно руло, докато откриете вашата перфектна комбинация. Моята любима плънка – гъби, спанак и сирене толкова, колкото имам в хладилника.

 

Необходими продукти:

• 1/2 кг или 13-14 дебели резени бекон

• 1/2 кг мляна наденица

• плънка по ваш вкус

• восъчна хартия

• ножици

• плик с цип-затваряне с вместимост 4 литра

• точилка

За да започнете, срежете малка част от ъглите в долната част на плика, а след това поставете в него мляната наденица. След като е готово, разточете месото, плоско и равно. Двата срязани ъгъла позволяват да се избавите от въздуха в плика.

След това положете слой от восъчна хартия. Отворете горната част на плика и го срежете в права линия.

Внимателно отстранете горния слой от найлоновия плик, след което обърнете месото на восъчната хартия. След това, поставете пълнежа. Спенсър използва смес от подправки, сладки чушки, зелен лук и сирене с пипер, но вие можете да добавите продукти по ваш избор.

Наредете пълнежа и го увийте хубаво и здраво – внимавайте да не остане хартия вътре! Това няма да бъде приятна изненада, когато дойде време за хранене.

Сега – най-забавната част! Сложете седем резена бекон върху друг слой от восъчна хартия …

… И започнете да създавате слой, подобен на тъкана черга.

Месото трябва да изглежда подобно на изображението по-горе, когато всичко е готово.

Внимателно поставете рулото от месо с пълнеж върху бекона и го увийте напълно.

Отново ви предупреждаваме: Внимавайте да не оставяте восъчна хартия в рулото!

След това Спенсър поставя огромното руло върху барбекюто в продължение на 3 часа при около 250 градуса. След като минат 2 1/2 часа, можете да го намажете отгоре със сос за барбекю.

Така изкусително изглежда готовият продукт!

След всичко това, бихте ли казали, че това не е дело на кулинарен гений! Можете, разбира се, но сами знаете, че това е лъжа!

 

Източник: За жената