Начало КЛЮКАРНИК Станислава Цалова смъкна цели 20 кг след раждането и изглежда зашеметяващо. Ето...

Станислава Цалова смъкна цели 20 кг след раждането и изглежда зашеметяващо. Ето как успя толкова бързо да се върне във форма

463

Една от любимите синоптички на цяла България наскоро стана горда майка. Поради бременността обаче тя загуби перфектните си форми и качи цели 20 килограма, и повече.

Благодарение на тази диета обаче, синоптичката успя да си върне старите килограми и твърди, че се чувства прекрасно, предадоха колегите от kliuki.bg.

За никой не е тайна, че по време на бременността си Цалова качи много килограми. Веднага, след като се възстанови от раждането обаче тя се е захванала да се бори с тях, а диетата, която е изпробвала научила лично от колежката си Ани Цолова и е една от популярните диети на големия Петър Димков.

Всъщност, диетата е малко странна, но благодарение на нея Станислава твърди, че е отслабнала за отрицателно време. Тя започва с три разтоварващи дни, през които се ядат само плодове, без банани и грозде, и моркови. Интересното е обаче, че морковите и плодовете се комбинират и тогава се консумират- морковите се настъргват и се объркват с избраните по избор и нарязани на парчета плодове. А за овкусители се използват само малко мед и лимон.

Салатата се консумира до три пъти на ден като порциите може да са неограничено големи, а след трите разтоварващи дни в менюто може да се добави малко пълнозърнест хляб, ябълки и варени картофи. Те обаче се консумират само на принципа на разделното хранене.

Източник: Zajenata.bg