Начало КЛЮКАРНИК Бирмата купи невиждано скъп подарък на Алисия, певицата иска да му роди...

Бирмата купи невиждано скъп подарък на Алисия, певицата иска да му роди бебе! (СНИМКА)

446

Фолкдивата Алисия се сдоби с невиждано скъп подарък от половинката си – пернишкият бизнесмен Георги Станоев – Бирмата, пише „Телеграф“.

Мачото се изръсил с няколко хиляди за скъпарска яхта, на която певицата събира тен в свободните си от участия дни. Певицата дори сама се похвали за луксозната придобивка, като се представи за капитан. На фотоса, който качи в социалната мрежа „Фейсбук“, се вижда, как брюнетката се е разположила на водаческото място/ Самата яхта е с бежов кожен салон и според запознати Бирмата е броил близо половин милион за луксозната лятна играчка.

В светските среда се шушука, че след последното им събиране, Бирмата доста се е кротнал и гледа да изпълни всяка прищявка на половинката си. Майка му Лидка Скалата, която била най-мераклийка Алисия да й стане снаха непрекъснато подтиквала сина си да обсипва с изненади изпълнителката на „Ара мюзик“. Алисия от своя страна нямала нищо против да се задоми и дори на няколко пъти намеквала пред приятелки, че й е време за второ дете. Припомняме ви, че тя вече има един син от футболиста Валери Божинов.