Начало КЛЮКАРНИК Момиче беше помолено да напусне басейна, заради „неподходяща“ фигура

Момиче беше помолено да напусне басейна, заради „неподходяща“ фигура

289

На този ден, годеницата на доста известния музикант Тайлър Нюман, Тори Дженкинс, се появи в цял розов бански костюм. И само три минути по-късно я зашемети напълно безпочвена забележка. Същото време ще отнеме, за да прочетете тази история!

„Никога не съм бил свидетел на сексуален тормоз и / или други подобни. До днес. На годеницата ми предложиха, или да носи къси панталони над банския, или да напусне басейна, за които ние плащаме $ 300 на месец. Тори е обвинена в това, че изглежда прекалено разголена. Те казаха, че са получили оплаквания – само след три минути престоя ни!

Ние и пет от нашите приятели не можехме да повярваме, какво се случва. Тори, запазвайки спокойствие, реши да посети администратора. Много съжалявам, че не отидох заедно с нея!

Там тя беше помолена да ѝ направят няколко снимки, как изглежда отстрани. Те казват, че това е единственият начин, и ще стане ясно, защо банският е напълно „неподходящ“. Бъдещата ми жена казва, че тя знае как изглежда, защото тя сама си го е купила. Това, което получава като отговор: „Ако имах деца, щях да разбра, какво не е наред с този бански костюм.“ Консултантът казва, че не би искал децата му да ходят в близост до Тори.

Тя била посъветвана да си купи „нормален“ бански костюм. Тори отхвърля предложението. После чува странна забрана: Не ми беше позволено да слагам лосион върху тези участъци от кожата, които се виждат, за да не изглежда сексуална.

Акцентът беше, че тялото е твърде разголено. Не е редно децата да го гледат. „В този комплекс много тийнейджъри. Не е нужно да се възбуждат. “

Оказва се, че това е по-малко значение от това, което човек чувства, когато стои до нея. Казах й, че е най-красивата жена на света и че аз също така я уважавам и не бива да позволява да я тъпчат в калта, само заради външния вид.

Никога не съм виждал толкова объркана Тори.

У дома тя плака много. Криеше се от мен. И всичко това, защото някой си въобразява, че може да съди нейното тяло по размер и форма. Никога не съм я виждал толкова разстроена.

Направих снимки на моята годеница по бански. Вярвате ли, че с него нещо не е наред?

Когато отидох да потърся жената, която унижи Тори, там ме погледнаха неразбиращо, объркани. Виждате ли, дамата е „извън офиса“.

Може би, историята не приключва.

Смятам, че годеницата ми трябва да носи бански. Никой не бива да се осмелява да я унижава или обвинява в сексуалност.“

Тайлър Нюман събра 15 000 коментара. И вие можете да напишете мнение относно тази история!

Източник: Zajenata.bg