Начало КЛЮКАРНИК Ето новото жилище на Анелия-Огромен палат за 4 милиона-Снимка

Ето новото жилище на Анелия-Огромен палат за 4 милиона-Снимка

433

След 3-годишна строителна сага Анелия най-накрая заживя в чисто нов палат в софийския баровски квартал „Драгалевци”. Певицата се е нанесла в къщата на рождения си ден – 1 юли, твърдят нейни колежки, цитирани от „Уикенд“.

С цели две години се е забавила работата по новия дом на заралийката в сравнение с първоначалните планове. Парцелът е бил купен още през 2014-а, а желанието на Анелия било да заживее в къщата още през есента на следващата година. Работата обаче се оказала далеч по-сложна отколкото очаквала. Докато поставят последната керемида и залепят и последната плочка в дома й, на изпълнителката на „Генерал” й се наложило да стане спец в строителството.

Заради нелоялни майстори, които се опитвали да я излъжат, проучила всички строителни материали, цени и техники за строене и извършване на довършителни работи. Била решила да не прави компромис с абсолютно нищо и това се отразило на цената на жилището. Говори се, че сумата, похарчена за къщата й, е ударила 3 милиона. Половин милион била цената само на парцела, а 20 бона струвало озеленяването. Оттам нататък започвали парите за архитектурен проект, строителни материали, електро- и водоснабдяване, довършителни работи и обзавеждане.

Облицовката на сградата също била специална, а цената – още по-специална. В крайна сметка обаче Анелия останала доволна от готовата си къща, в която вече се разхожда като кралица. За момента не е съобщено точно колко спални и бани има в нея, но изпълнителката разкри, че притежава собствен домашен киносалон. Тя дори се похвали как гледа филм, разположена в кожено кресло като в най-луксозните кина в чужбина.

 

Източник: За жената