Начало КЛЮКАРНИК Помните ли певицата Гергана-Сега изглежда съвсем различно-Ето къде се подвизава!

Помните ли певицата Гергана-Сега изглежда съвсем различно-Ето къде се подвизава!

493

Гергана се готви да емигрира в Гърция – пише „Уикенд“. Някогашната красавица от Говедарци е решила да си пробва късмета в странство след години неуспехи на родната сцена – отбелязва изданието.

След като през 2015 г.

за кратко възкръсна в чалга средите, макар и с открадната песан, Барбито на попфолка отново се върна в небитието.

Участията й са кът и свързването на двата края станало трудна задача. За юни например тя получила от „Пайнер“ доход в размер на символичните 1300 лева – колкото сервитьорка в заведение на морето през лятото – коментира изданието.

Напоследък Гергана преживя много трудности, които очевидно я откъснаха от музикалната й кариера. Блондинката не може да се похвали с особени хонорари и затова решила, че трябва да си намери работа в южната съседка, където неведнъж е гастролирала. Според мълвата изпълнителката била решена да си намери заможен чичко-паричко в Гърция, който да я издържа. Първоначално щяла да се препитава в някоя таверна.

Иначе 32-годишната изпълнителка на „Губя те бавно“ далеч вече не е русата изкусителка от началото на милениума, когато с пищни форми привличаше вниманието на продуценти и бизнесмени. В последните години Гергана се занемари, качи килограми и си отгледа бръчки по челото и бузите, непръсъщи за възрастта й – коментира изданието.

 

Източник: За жената