Начало КЛЮКАРНИК Анджелина Джоли заряза звездния имидж след развода! Папараци спипаха звездата, която не...

Анджелина Джоли заряза звездния имидж след развода! Папараци спипаха звездата, която не приличаше на себе си!

400

Анджелина Джоли  заряза бляскавия имидж след развода с Брад и вече се облича, както й харесва.

Тоест, раздърпана и небрежна.

Преди дни папараци спипаха звездата на пазар, а визията й бе меко казано небрежна. С пуловер, пола и сандали на платформи, актрисата не приличаше на себе си.

42-годишната Анджелина бе излязла на разходка с 8-годишния си син Нокс.

И по нищо не изглеждаше, че е смутена от факта, че е в подобен вид.

Звездата се усмихваше на детето си и след кратка обиколка на магазините, двамата побързаха да се отдалечат от градската шумотевица. Вместо това предпочетоха да се приберат у дома, в новото си имение в Лос Анджелис.

Ден по-късно Анджи отново бе засечена на пазар, но този път с дъщеря си Вивиан. Актрисата носеше черна рокля тип туника, която я покриваше почти от глава до пети. Звездата този път не се наслаждаваше толкова на пазаруването, колкото бързаше да си тръгне. И двете с дъщеря й по най-бързия начин се оттеглиха с колата си, далеч от папарашките фотоапарати.

Засега Анджелина не е коментирала промените в живота на другата си дъщеря — Шайло. Момиченцето иска да бъде мъж и вече дори взима лекарства за смяна на пола. Според слуховете, родителите й са я подкрепили в решението й да се промени. Но подробности около трансформацията и процедурите няма, тъй като семейството ги пази в пълна тайна.

Иначе Анджелина не крие, че разводът й се отразява доста добре. Макар да се облича като лелка, актрисата е по-усмихната, по-спокойна и определено е наддала на килограми. Самата тя признава, че най-накрая е открила себе си след развода.