Начало ЗДРАВЕ Натривах краката си със сода в продължение на 2 седмици. Резултатът –...

Натривах краката си със сода в продължение на 2 седмици. Резултатът – онемях! Чувството е невероятно!

436
Сподели

Невероятно, но факт – обикновената сода помага да се отървете от мазоли, ожулвания и малки пукнатини по петите! Без специални кремове или масла, само с един продукт ще постигнете перфектна кожа на краката си!

Ако носите неправилния размер обувки, ако имате прекалено широки крака, изхвръкнали кокалчета или разширени вени, ако краката ви често са подути – по-добро средство от содата няма! Сода за краката

ТРЯБВАТ ВИ: 5 ч.л. сода малко душ-гел няколко капки етерично масло (лимон, портокал, лавандула) ПРИЛОЖЕНИЕ: За подобряване на ефекта от процедурата, трябва да накиснете краката си. Дръжте ги в гореща вода за 5 минути. Смесете содата за хляб, етеричните масла и малко душ гел, така че да се получи паста. Втрийте тази смес в кожата на краката, като едновременно правите леки масажни движения. Ако кожата е твърде груба, може да използвате пила за крака или пемза, за да втриете продукта. Измийте содата и намажете краката с овлажняващ крем.

Това лечение   дава резултати за 2 седмици! Опитайте и вие.

И още нещо – содата е идеалното средство против гъбична инфекция.

Маската на сода крака ще помогне да се отървете от прекомерно изпотяване и мирис, както и насърчаване на бързото зарастване на ожулвания.

Можете да отидете на друг начин:  баня със сода за хляб  , ако ги правите редовно, също допринесе за крака здравето на кожата . Опитайте това невероятно средство, и вие ще бъдете впечатлени от резултатите!

 

Източник: За жената