Начало КЛЮКАРНИК Сашо Кадиев и Таня с прекрасна новина! Катето Евро е на седмото...

Сашо Кадиев и Таня с прекрасна новина! Катето Евро е на седмото небе!

427
Сподели

Две години след раждането на малката Катерина, второто дете на  Сашо Кадиев и Таня е на път! Тази сензационна новина произведе участието на красивата половинка на актьора и тв водещ в предаването „ Черешката на тортата “. След раждането Танчето върна перфектните си форми и няма друго оправдание за коремчето й, освен в него да расте бебе №2!

От тази новина Катето Евро не може да си намери място то щастие.

тя винаги си е мечтала за много внучета. А сега второто идва малко след първото. Какво по-хубаво от това?! Бъдещата майка Таня също е превъзбудена, най-вече заради обещанията на лекарите, че този път ще има момченце. Сашо Кадиев също се надява това да се окаже истина!

Актьорът и половинката му все още не са оповестили официално новината, вероятно от суеверие. Въпреки това, бъдещите родители трудно се сдържат да не говорят по темата. Така, например, когато камерите угаснали след снимките на епизода на „Черешката на тортата“, Таня се разприказвала пред присъстващите за щастливото събитие.

Красавицата разкрила, че със Сашо Кадиев очакват бебе №2 през есента. Тя не съжалява, че е загърбила успешната си кариера на танцьорка в Англия заради любовта. Но за нея няма по-важно от семейството, особено когато то е на път да се увеличи с още един член!

Източник: Zajenata.bg