Начало КЛЮКАРНИК Ето с какво се занимават децата на президента Радев!

Ето с какво се занимават децата на президента Радев!

435
Сподели

Дъщерята на президента Румен Радев е избрала за свое ново хоби актьорското майсторство. Деветокласничката в столичното 35-о СУ „Добри Войников“ Дарина била сред новите тазгодишни попълнения на училищната трупа.

Тъй като притежавала сериозен потенциал, само преди месец направила и дебюта си на голямата сцена.

Заедно със своите съученици и ръководителите на школата Дара заминала за Стара Загора, където демонстрирала актьорските си умения пред журито и публиката на Международния ученически франкофонски фестивал. Героинята й Ляля развълнувала всички зрители, но президентската щерка не успяла да отмъкне приза за най-добро владеене на езика на Молиер. Въпреки това била сред най-добрите по успех в класа и френският й се удавал.

Пред съученичките си обаче коментирала, че не искала да се занимава с езици, а по-скоро виждала бъдещето си в сферата на изкуствата.

Баща й не бил против новите й пориви, но в редките моменти, когато се виждали, все пак се опитвал да й дава по-различна и сериозна посока в живота. Именно заради него допреди година Дара тренирала усилено лека атлетика, защото ген. Радев смятал, че физическата издръжливост и дисциплината са сред основополагащите характера качества. Откакто обаче напуснал семейното огнище и нагазил дълбоко в политиката, дъщеря му отказвала да му се подчинява, защото била разстроена и от двете му дела. Бунтовнически страсти проявявал и брат й Георги, когото наскоро медиите забъркаха в училищен бой.

Момчето също се отдръпнало от баща си, защото президентът все по-малко се вълнувал от кариерата му на футболист, за която години наред настоявал. Ангажиментите му пречели да го води на тренировки и да гледа изящните му голове от трибуната. Единствено първата му съпруга Гинка посещавала мачовете на сина си, грижела се за екипировката му, купувала му нови протектори, гети и топки и го карала лично до базата.

Георги Радев бил един от голмайсторите на „БМ Спорт“ от софийския квартал „Мусагеница“. Той играел на поста централен нападател и бил един от водещите играчи на „Драконите” в своя набор 2003 г. с треньор Антоний Крумов. „Георги е висок и снажен на ръст, притежава добра техника, линейна бързина и завършващ удар. Понякога е викан от наставника Веселин Ангелов при своите батковци от набор 2002 г., където също се представя на ниво“, ласкаят го треньорите на клуба.

Източник: Zajenata.bg