Начало КЛЮКАРНИК Роналдо не спира да изненадва света! Разкрития за близнаците му!

Роналдо не спира да изненадва света! Разкрития за близнаците му!

409
Сподели

Близнаците на Роналдо са родени не от една, а от две майки. И по всяка вероятност са биологични братя на по-големия му син Кристиано — младши .

Португалската звезда открай време е обект на спекулации относно интимната си ориентация, както и самоличността на жената, износила и родила децата му.

Спортистът има много връзки и е очевидно, че иска деца и семейство. Никоя жена обаче не може да се похвали, че е майка на наследниците му или че бебетата са заченати по нормалния начин.

Нови разкрития за спортиста показват, че Роналдо е използвал вероятно ембриони, които са били замразени при първото оплождане. Става въпрос за биологични братя на 7-годишния му син, които са били замразени малко след зачеването си. След това са имплантирани в матката на друга жена и износени и родени от нея.

Но това не е всичко. Оказва се, че Роналдо е използвал две жени и за раждането на първия си син. Вероятно момичетата се мексиканки, тъй като всички процедури са проведени в град близо до границата с Мексико. Сестра му преди време намекна, че синът му има две майки, което бе потвърдено неофициално от други негови близки.

Лекарите от клиниката са отказали коментари, но според запознати, по всяка вероятност ембрионите са заченати от една и съща жена, а след това са замразени и износени от друга. Така се изключва създаването на емоционална привързаност около бебетата.

За Роналдо това е и удобен начин да си осигури семейство, без да се ангажира с жена. Спортистът има нова приятелка, за която също се спекулира, че е бременна, но официално потвърждение няма.

Що се отнася до това, доколко са етични действията на Роналдо, спортистът не изпитва угризения. И очевидно няма и скрупули относно това как се раждат децата му.