Начало КЛЮКАРНИК Азис разплака Катето Евро! Тя не може да повярва какъв жест направи...

Азис разплака Катето Евро! Тя не може да повярва какъв жест направи нейният приятел!

498
Сподели

Азис показа, че е истински приятел на Катето Евро !

А тя е на седмото небе от щастие. Актрисата не очакваше толкова скоро да получи такава радост. И то от приятеля си Азис.

Защото той бил трогнат от скръбта на звездата от „ Оркестър без име ”. Припомняме, че Катето Евро изплака мъката си в социалната мрежа. Там тя заяви, че жесток изрод простреля малкото й невинно кученце в окото с въздушна пушка. Все още „убиецът” не е открит, но актрисата е сигурна, че ще го намери. И ще направи всичко, за да си получи заслуженото.

Трогнат от драмата й нейния приятел Азис решил да й подари кученце от същата порода. Малкото животинче пропътувало от Бургас до дома на актрисата в Кокаляне.

То било от същото порода джак ръсел, както и простреляния й любимец. Четирикраката прелест ще носи същото име както и предишното й животинче – Джаки.

Дружбата между Катето Евро и Азис датира от преди десет години. Двамата се запознаха официално като съквартиранти във ВИП Брадър. Оттогава са неразделни.

Винаги, когато певеца ѝ идва на гости, той отива там с пълни чанти от магазина. По време на престоя си прави малки ремонти по къщата, и не спира да се палцика в басейна й.

Оттогава е култовата реплика, че Катето Евро не дава на циганин да влиза в басейна й. Причината е, че Азис първия път, когато заплувал, го замърсил с автобронзанта си.

Оттогава капризната актриса винаги го карала преди това да си вземе душ. И едва тогава да се поотпи в хладната прелест.