Начало КЛЮКАРНИК Брад Пит се възстанови! Ето как изглежда след развода! (Снимки)

Брад Пит се възстанови! Ето как изглежда след развода! (Снимки)

429
Сподели

Брад Пи т се възстанови след развода, вече прилича на човек

От ходещ призрак, Брад Пит най-после заприлича на човек. Съпругът на Анджелина Джоли беше като привидение в седмиците и дори месеците след развода.

В разгара на лятото актьорът най-накрая показва възстановена фигура и доста по-здрав вид. Според някои слухове, проблемът с външния му вид не се е отнасял само до проблемите с Анджи.

В мрежата се спекулира, че Пит може би е претърпял операция, или процедури за възстановяване на крака. Преди години той претърпя инцидент, заради който ходеше дълго време с бастун. Напоследък звездата е захвърлил помощното си средство, което провокира съмнения, че може би нещо се е случило.

За първи път от месеци 53-годишния актьор не куцаше, наддал е на килограми и изглежда добре. Мнозина вярват, че изтерзания му външен вид се е дължал на развода с Анджелина. Година по-късно обаче той е в отлична форма.

Светските таблоиди дори му приписват връзка с актрисата Сиена Милър, с която са близки отдавна. Двамата дори си партнираха в последния му филм. В киносредите се шушука, че лично Брад е настоял блондинката да стане част от каста. И пак той е убедил продуцентите да й поверят главната роля.

Така или иначе блондинката вече привлича вниманието, защото двамата с актьора отдавна са заедно. И дори се шушука, че връзката им е сериозна. В началото на развода, под прицела на медиите бе Марион Котияр. Французойката дори трябваше да се обяснява, че не чака дете от Брад, а от годеника си, тъй като беше бременна.

Към днешна дата двамата дори не са приятели, а Брад Пит очевидно има нова тръпка. Дамата на живота му не е друга, а Сиена Милър, а той не крие, че е луд по нея. Актрисата успя не само да върне усмивката на актьора, но и желанието му за живот.

Съдейки по промените във вида му, явно любовта му влияе добре.

 

Източник: За жената