Начало КЛЮКАРНИК Грахич проговори: Просто вече се изчерпах! Ето защо казала на Маестрото, а...

Грахич проговори: Просто вече се изчерпах! Ето защо казала на Маестрото, а не на Слави, че напуска!

438

Беквокалистката на „Ку-ку бенд” – босненката  Цветелина Грахич  проговори пред списаниеLOVE style за неочакваното си напускане на „ Шоуто на Слави ”, за отслабването си с 20 килограма, силикона, Кристиян и още куп теми, които интересуват феновете й.

„Дадох всичко, което можах, на предаването. Просто вече се изчерпах.

Ако бях останала там, щях да си тъпча на едно и също място, без да се развивам. Не мисля, че ще съжалявам за решението си. Взела съм всичко, от което съм имала нужда. Няма какво повече да си дадем”, категорична е Цветелина по най-горещата тема около нея – напускането на „Шоуто на Слави“.

Тя взела решението импулсивно и отрича да има всякакъв конфликт със Слави Трифонов, както и упорития слух, че е закъсняла с цели два часа за репетиция на един от концертите в „Арена Армеец” и Дългия я уволнил на мига. „Ако това се беше случило, Слави не просто щеше да ми покаже вратата, ами щях да бъда изпратена някъде другаде… Как бих могла да си го позволя? Как мислите, че би ме търпял Слави шест години, ако обичах да закъснявам, както се пише. При него има строги правила и дисциплина и не се допускат подобни неща. Винаги съм я спазвала и съм била изрядна и той не ме е глобявал”, казва още Грахич.

Тя казала на Маестрото, а не на Слави, че напуска, защото не събрала сила и смелост, защото Дългия трудно преживява разделите. „За мен Слави винаги ще си остане Шефа. „Шоуто на Слави” ми даде популярност, но ми взе двойно повече. Отне ми приятели, отстраних голяма част от тях. Изведнъж се появиха роднини, които преди това никога не са ме търсили. Взе ми цялото свободно време”, обяснява певицата.

Грахич не е „кръшкала“ на продуцента си с Рико Бенд. Приятелят й от 1 година не е във формацията и се изявява като самостоятелен певец, а е посещавала единствено участията им/му. Само на една сватба са я поканили да изпее едно парче, тъй като е била сред присъстващите талантливи гости. За татуировките Трифонов не й е правел проблем, тъй като и той е бил нашарен, но от костюмите не се виждали рисунките му.

С всички от „Ку-ку бенд” тя е в страхотни отношения. Те останали много изненанади от решението й. И най-вече Годжи, с когото тя е в най-близки отношения, но отрича някога да са били гаджета.

Цветелина вече работи върху първата си самостоятелна балада, но няма намерение да подписва договор с „Пайнер”, защото не са я търсили от там, нито пък тя смята, че мястото й не е там.

Цвети разказа и за отслабването си. Изтъква, че не е анориксичка, а е отслабнала за 2 години с 20 кила чрез диета, която включва еднообразно хранене. Не е припадала от глад и от безсилие, както медиите разгласиха.

Разкри какви са естетическите й корекции – сложила си е силиконов бюст – по 420 кубика на гърда. Преди три години си е направила скули, които са се разградили. „Устата също съм си правила“, признава изпълнителката.

Певицата се надява да се омъжи за годеника си Кристиян Шаламанов , макар че засега не планират брак. „Искаме голяма и пищна сватба с много музиканти от различни националности – роми, сърби, босненци, българи и македонци, в родния край на приятеля ми Разлог. Да е някъде на зелено и на открито. Да има голяма сцена, пищна украса. Желаем и дете, но още не му е дошла времето”, казва още Грахич./За жената