Начало ВЕСТИ Заварил приятелката си пияна и в леглото с друг: Всички се възхищават...

Заварил приятелката си пияна и в леглото с друг: Всички се възхищават на това, което направил!

459
Сподели

Дъсти Холоуей от Тексас е „хванал“ приятелката си в леглото с друг, но вместо бурен скандал той направи нещо, което никой не очаквал … На това момче, хората по целия свят му свалят шапка. Той „хванал“ приятелката си на местопрестъплението, докато спи до друг, но не е направил драма …

дори не я събудил. Когато това момче се върнало у дома, имало какво да види. В спалнята, на леглото му, спяла приятелката му – но с друг мъж. Момичето било толкова пияно, че дори не се събудило, когато Дъсти влязъл в стаята.

Вместо да направи сцена, Дъсти направил нещо, за което рядко някой би имал нерви. Той извадил мобилния си телефон и започнал да снима спящата двойка, така направил и няколко селфи-снимки с приятелката си и мъжът, с който му е изневерила. Тази снимка след това публикува на своя Facebook профил с коментар: „Когато се върнеш у дома и те посрещнат с друг мъж в леглото“ ..

Неговата снимка за кратко се разпространила в социалните мрежи, а на неговата реакция всички гледали с уважение. Дъсти признава, че е имал желание да изхвърли непознатия мъж, но се въздържал.

„Спокойно направих селфито и излезнах. Побутнах приятелката ми по рамото с цел да събуди, но беше толкова пияна, че дори не усети. Исках да попитам дали трябва да спя в съседната стая и каква закуска предпочита пича до нея?“ – казва Дъсти. Неговата история се превърна в истински хит във Facebook, а Дъсти признава, че се чувства ужасно, защото приятелката му е изневерила и че му е било много трудно, но след подкрепата, която получил от цял свят, разбрал, че не е той този, на когото трябва да му бъде трудно.

 

Източник: За жената