Начало КЛЮКАРНИК Моят приятел ми подари огърлица – след една година научих какво всъщност...

Моят приятел ми подари огърлица – след една година научих какво всъщност съм носила през цялото време! Останах без думи!

518
Сподели

Австралиецът Тери подарил на приятелката си Анна огърлица с дървен ключодържател, който сам е изработил, а на момичето толкова много й харесала същата, че изобщо не я сваляла от врата си цяла една година.След една година, Тери решил да й покаже какво всъщност се крие в този ключодържател, който тя носила цели 365 дни на врата си.

Двойката отишла на екскурзия в Шотландия, за което винаги били мечтали, а тогава Тери казал на Анна да извади огрлицата, за да я счупи. Когато му я дала, той я счупил на половина, а от дървения ключодържател извадил годежен пръстен, с който поискал Анна за съпруга на тяхното пътуване от сънищата.

– Анна не можела да разбере какво се случва, а когато се успокоила попитала дали пръстенът е бил през цялото време в огърлицата. Когато чула, че през цялото време една година е носила годежния пръстен със себе си, тя нямала думи.

– Можех да го загубя – казала тя на своя годеник и дори малко му се ядосала, но скоро след това я обвзела радостта и щастието от предложението за брак .

 

Източник: За жената