Начало ЗА ДОМА Ако знаех по-рано, нямаше да изхвърля белите ми блузки, които пожълтяха под...

Ако знаех по-рано, нямаше да изхвърля белите ми блузки, които пожълтяха под мишниците!

487

Аспиринът е най-известното лекарство по света. Хората го използват като средство за облекчаване на болката, но и като антикоагулант.

Ако се приема в малки дози, той може да предотврати сърдечносъдовите заболявания.

Това известно лекарство не само има споменатите по-горе приложения, но и може да ви послужи за няколко други неща, за които вероятно никога не сте чували! Ползите, които това хапче може да ви предложи са безброй.

Знаехте ли, че аспиринът изсветлява петна, причинени от пот? Ако бялата ви фланелка е започнала да пожълтява под мишниците, всичко, което трябва да направите, е да натрошите две таблетки аспирин и да ги разтворите в половин чаша топла вода. Нанесете го върху петна и го оставете да така през цялата нощ. На сутринта ще бъдете изненадани от резултатите.

Почистете подмишниците си Пригответе смес, същата като предишната и я оставете да престои за 1 час. След това се изплакнете с нея. Ако искате да видите по-бързи резултати, правете това веднъж седмично.

Кажете сбогом на падането на косата Разтварят се 8 хапчета в чаша топла вода. Нанесете върху косата си меки масажи върху скалпа. Оставете сместа да действа за 15 минути и изплакнете. Можете също така да добавите 8 натрошени таблетки в шампоана.

Кажете сбогом на пъпките Натрошете таблетка и добавете няколко капки вода, за да оформите паста. Нанесете я на засегнатото от пъпки място и оставете за през нощта. Ако имате чувствителна кожа, ви препоръчваме да не прилагате тази смес!

Забравете за пърхота НАтрошете две таблетки и ги добавете във вашия шампоан. Тази смес ще ви помогне да предотвратите появата на пърхот.

Без напукани пети Натрошете 7 хапчета аспирин и добавете половин супена лъжица лимонов сок. Ако се нуждаете от разреждане на гъстата смес, просто добавете малко вода. Нанесете микса върху краката си и ги покрийте с топла кърпа и след това с торба. Оставете сместа да действа в продължение на 10 минути. След това използвайте пемза, за да ексфолирате краката си.

 

Източник: За жената