Начало ЗДРАВЕ Винаги съм искала дълги мигли и ето сега какви са! С тази...

Винаги съм искала дълги мигли и ето сега какви са! С тази рецепта станаха перфектни, чак ми се струва, че вятър правя, като мигам!

445

Дългите мигли са универсален символ на красота. Те могат да ви направят да изглеждате невероятно привлекателни само за минути.

Красивите, плътни, дълги мигли създават драматичен ефект, който може да съблазни дори най-устойчивите мъже.

Дългите мигли повишават самочувствието. Когато погледнем, нашата увереност и самочувствие да се увеличават и ние се чувстваме добре за себе си. Много жени, които се чувстват несигурни, мислят, че като имат прекрасни мигли ще ги накарат да изглеждат по-добре, което е вярно, защото те наистина подобряват красотата.

Ако нямате достатъчно късмет, искате дълги, буйни мигли, естествено, можете да опитате тези природни лечения.

Рициново масло за дълги мигли То може да направи миглите гъсти, по-силни и да растат по-бързо. То също така помага в борбата с микроорганизмите, които пречат на растежа.

Метод 1 : Използвайте памучен тампон, за да приложите рициново масло върху миглите си, преди да си легнете. Можете да добавите няколко капки витамин Е масло с рициново масло, преди да нанесете. Оставете го на една нощ. Изплакнете с хладка вода сутринта.

Метод 2: Смесете 2 супени лъжици рициново масло и 2 супени лъжици прясно алое вера гел. Използвайте памучен тампон, за да нанесете върху миглите си. Оставете го за една нощ, след това го изплакнете на следващата сутрин.

Едно от следните средства дневно в продължение на 2 до 3 месеца.

Лимонени кори Накиснете сушени лимонени кори за няколко седмици в зехтин или рициново масло. С помощта на чиста, стара спирала, прилагате на миглите си, преди да си легнете. Оставете го на една нощ, след това се измивате с топла вода сутрин.

Подрязването работи като чудо Точно като начинът подрязване може да направи косата ви да расте изобилно върху главата ви, подрязването на миглите също може да ги накара да растат.

Използвайте добре заточени ножици за подрязване на върховете на миглите. Това помага за стимулиране на фоликулите и миглите ще започват да растат по-бързо.

Подстригвайте миглите най-малко веднъж седмично, като внимавате, да не отрежете твърде много от дължината и да запазите обема и красота на вашите мигли.

 

Източник: За жената