Начало КЛЮКАРНИК Глория скри шапката на Ники Тупарев и доказа за пореден път какво...

Глория скри шапката на Ники Тупарев и доказа за пореден път какво значи класа и поведение на място

514
Сподели

По-твърда от камък се оказа фолк дивата Глория пред напъните на Нико Тупарев да я вкара в най-скандалното риалити у нас – “ ВИП Брадър „, Поредният сезон за известни ще стартира наесен и както всяка година поне до Коледа ще произвежда сеири в телевизионен ефир.

Формулата всяка есен в Къщата край Нови хан да влиза поне едно от големите имена в чалгата вече няколко поредни сезона се оказва успешна, като в последните два фурор предизвикаха Преслава с любовта си със Станимир Гъмов, а след нея и Емануела, около която също се завъртя интрига с милионера Боби Комсийски.

Вече няколко поредни години Глория е упорито ухажвана от Нико Тупарев. Въпреки, че Кралицата на поп фолка изобщо не иска и да чува да риалитито, хората на продуцента му всяка лято й досаждат с телефонни обаждания, а сумите, които се споменават в тях всеки път нарастват.

Миналата година Гло безпрекословно унизила брадърите, като въобще не отишла на предварителната среща с екипа на Тупарев.

Телевизионният бос упълномощил подчинените си да предложат на русенката 100 хил. лева.
За 12 месеца Нико Тупарев е вдигнал тройно мизата си и преди седмица е предложил хонорар от 300 хиляди лева с надеждата, че този път фолк иконата няма да устои и наруши принципите си, съобщи в последния си брой светското предаване на ПИК TV- „Жълтите новини“.

Отново обаче е ударил на камък и крупната сума не е изкушила Глория. Звездата нито имала нужда от парите, нито пък и желание да се забърква в интригите, с които „храни“ шоуто.

Още две популярни лица – Поли Генова и Влади Ампов-Графа първо са дали положителен отговор на „ВИП Брадър“, след което се е наложило откажат, най-вероятно под натиска на Би Ти Ви – конкурента на Нова за зрителския интерес. Двамата артисти са лица на друг риалити формат – „Гласът на България“, заради който са били спрени от участие в шоуто на Тупарев.

Източник: Zajenata.bg