Начало ЗДРАВЕ Косата ми се омазняваше за 2 дена, а колко цъфтеше пълен ужас,...

Косата ми се омазняваше за 2 дена, а колко цъфтеше пълен ужас, добре че започнах да слагам тази съставка в балсама и стана чудо

483
Сподели

Ще останете удивени от резултата

Никак не са малко дамите, които страдат от проблема мазна коса.

Може би сте изпробвали редица рецепти срещу мазна коса, но не сте получавали желания резултат. Е, това вече остава в миналото.

В следващите редове ще ви разкрием една извънредно лесна рецепта, която ще ви избави от проблема мазна коса.

Специалистите посочват, че най-доброто средство за справяне с този проблем е английската сол. Единственото усилие, което се иска от вас да направите е да я добавите към шампоана, с който миете косата си. За постигането на оптимален ефект прилагайте тази смес при всяко миене на косата.

Невероятният ефект не е магия, а си има своето обяснение. Ползотворният ефект се дължи на съдържащият се в английската сол магнезиев сулфат . Точно той обира мазнинитепо косата и я превръща в изключително бляскава и чиста.

Английската сол би могла да ви помогне да се справите и с липсата на обем. В този случай обаче е необходимо да добавите английската сол към балсама си, а не към шампоана си. Преди да масажирате косата си с тази смес, трябва да я затоплите леко.

Втрийте я в корените и я оставете да действа 20 минути. Това лечение ще се справи успешно и с нацъфтелите краища.

 

Източник: За жената