Начало ЗДРАВЕ Признакът за рак на гърдата може да се окаже плашещо прост! Провери...

Признакът за рак на гърдата може да се окаже плашещо прост! Провери веднага дали имаш…

512

42 годишната британка Лиза се чувства добре и в отлично здраве, но един ден попада на пост във социалната мрежа, споделен от нейн приятел, който я кара да се замисли. Тя научава, че жена е била диагностицирана с рак на гърдата с единствен симптом – трапчинка.

След прочитането на поста Лиза започна да оглежда своите гърди и вижда, че има подобна трапчинка. Отначало е била доста недоверчива как едно толкова просто нещо може да се окаже толкова фатално и отива на лекар.

Тогава Лиза повярва, лекарите я диагностицират с рак на гърдата. Жената остава без думи, как един пост успява да спаси живота й.
Лиза има съобщение до всички жени, тя иска да ги предупреди, че е важно всяка една дама да си направи изследване за рак на гърдата и е хубаво тези прегледи да се правят през определено време. Тя споделя още, че никоя жена не трябва да пренебрегва здравето си и че е важно всичко да се хване на време.

Лиза в момента се бори с тази ужасна болест, затова ние й пожелаваме скорошно оздравяване и успех! Благодарим й, че е така загрижена и че споделя своята история с всички нас!

660_57236f21611d154fb01a28360149ec1f

15318c4a4ba66fa875cd0c8d11f825c7