Начало КЛЮКАРНИК 100% няма да познаете на колко години е тази жена, а историята...

100% няма да познаете на колко години е тази жена, а историята й е повече от впечатляваща и вдъхновяваща

515

Сара Гиъртс била едва на 10 години, когато й е поставена диагнозата Синдром на Елерс-Данлос.

При това заболяване синтезът на колаген е нарушен и тъканите стават по-крехки и еластични. Заради болестта й кожата на Гиъртс е преждевременно сбръчкана и младата дама изглежда много по-възрастна, отколкото всъщност е.

Да, жената на тези снимка е само на 26 години.

Въпреки проблема си, Гиъртс не се срамува от тялото си, или поне вече не: „Преди много се притеснявах от кожата ми, но сега мисля, че е красива. Всяко несъвършенство, което имаш, е част от теб и разказва история за това кой си и през какво си преминал.

“ Гиъртс се снима в различни кампании, за да промени разбиранията за красота и за представите ни какво е „нормално“. Тя иска да насърчи жените да приемат несъвършенствата си и да се научат да бъдат щастливи с телата си. Ето какво казва тя на хората, които се чувстват различни:

„През живота си ще срещнеш много хора, които ще се чувстват неудобно от външния ти вид. Защото ти си различна, а хората не знаят как да се държат или как да приемат някого, който не прилича на тълпата. Хората не са свикнали с онези, които не се опитват да се впишат, ето защо, вместо да приемат различността ти, те ще се опитат да те изкарат странна или „повредена“.

Ще ти дам един съвет, за моменти, когато си имаш работа с такива хора: Не им обръщай внимание!“

Източник: Zajenata.bg